Manchester United fodboldtrøjer til børn 2024/25

Manchester United fodboldtrøjer til børn 2024

Manchester United har i samarbejde med adidas i løbet af sommeren lanceret den nye hjemmebanetrøje, udebanetrøje, 3. trøje og målmandstrøjer til sæsonen 2024/25, som mange fans verden over har ventet i spænding på. Det er nu, du skal slå til, hvis du skal sikre dig en Manchester United fodboldtrøje i den rigtige størrelse. Hvis du drømmer om at spille med en stjernespillers navn på ryggen, så læs her, hvordan du bestiller en fodboldtrøje med tryk.

Manchester United hjemmebanetrøje til børn 2024/25

Manchester Uniteds karakteristiske røde farve er naturligvis den gennemgående på den nye hjemmebanetrøje for næste sæson. Trøjen er designet med inspiration fra Manchester Uniteds spillertrøje helt tilbage fra 1952. Når tager et nærmere kig på trøjen, vil man se, at den røde farve er anvendt i en lang række gradienter, hvilket skal give et dynamisk udtryk. Derudover er den største forskel fra sidste års hjemmebanetrøje, at den tidligere sponsor Teamviewer er skiftet ud med næste sæsons hovedsponsor, Snapdragon.

Sam Handy, som er SVP for Product and Design hos adidas siger om den nye Manchester United hjemmebanetrøje:

Den officielle Manchester United spillertrøje er produceret ved brug af den såkaldte HEAT.RDY technology, som øger luftgennemstrømningen for spillerne. Fan-versionen af trøjen er lavet ved brug af AEROREADY-teknologi, som er svedabsorberende og derved holder kroppen tør.

Manchester United udebanetrøje til børn 2024/25

Udebanetrøjen fra Manchester United til den nye sæson er meget afdæmpet og klassisk i sit udtryk. Trøjen er i en meget flot mørkeblå farve eller “royal blue”, som den kaldes på engelsk. Udebanetrøjen fra Manchester United fås i mange forskellige størrelser og med matchende shorts til børn hos blandt andre Unisport.

Manchester United 3. trøje til børn 2024/25

Den nye tredjetrøje fra Manchester United er efter vores mening den, der skiller sig mest ud og kan bæres til mange lejligheder. Den er i et udpræget retro-design med det originale adidas-logo, som er brugt for at markere brandets 75-års jubilæum. Manchester Uniteds tredjetrøje fås naturligvis til børn med både korte og lange ærmer samt med matchende shorts. Vi forudser, at det bliver en af sæsonens mest populære fodboldtrøjer til børn, så skynd dig, hvis du skal have fat i en Manchester United 3. trøje til dig selv eller dit barn.

Manchester United målmandstrøjer til børn 2024/25

Artiklen indeholder addiliate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.