Brøndby fodboldtrøjer til børn 2024/25

Brøndby fodboldtrøjer til børn 2024

Hvis du har en lille Brøndby-fan derhjemme, er det nu, du skal slå til, hvis du vil have fingre i de nye Brøndby-spillertrøjer for sæsonen 2024/25.

Brøndby hjemmebanetrøje til børn 2024/25

Det er naturligvis endnu engang det Danske brand, Hummel, der står bag den nye Brøndby-trøje til sæsonen 2024/25. Brøndbys nye hjemmebanetrøje er naturligvis gul med de ikoniske blå detaljer. Trøjen er designet som en hyldest til klubbens triumfer de sidste 60 år. Det ses blandt andet i prægningen i stoffet, hvor man, hvis man kigger godt efter, kan se billeder af ikoniske spillere og øjeblikke gennem tiden. Brøndbys hjemmebanetrøje fås naturligvis både med korte og lange ærmer og kan købes til børn og voksne i mange størrelser hos Unisport.

Brøndby udebanetrøje til børn 2024/25

Den nye Brøndby-hjemmebanetrøje er ligesom hjemmebanetrøjen designet af Hummel som en hyldest til klubbens triumfer gennem tiden. Udebanetrøjen har en prægning i stoffet, hvor billeder af ikoniske spillere og øjeblikke fremgår. Lidt utraditionelt har man valgt at placere Brøndbys klublogo samt Hummels brandlogo centreret på trøjen.

Artiklen indeholder affililiate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.