Liverpool hjemmebanetrøje 2024/25 til børn

Liverpool hjemmebanetrøje 2024/25

Hvis du har en lille Liverpool-fan derhjemme, kan du allerede nu sikre dig den nye Liverpool hjemmebanetrøje til børn for sæsonen 2024/25. Trøjen er netop kommet til salg hos Unisport, så skynd dig, hvis du vil være en af de første, der får fingre i den.

En hyldest til historien

Den nye Liverpool hjemmebanetrøje kombinerer ultramoderne designteknologi og historiske detaljer. Den specielle krave er en tydelig reference til den trøje, Liverpools mandskab bar i 1984, hvor de vandt Premier League. De indgraverede gule striber er også en historisk hyldest til klubbens motto “You’ll never walk alone”.

Liverpools hjemmebanetrøje er fremstillet med Nike’s Dri-Fit ADV teknologi, som gør trøjen yderst åndbar og sikrer, at den hele tiden føles tør. Trøjen er desuden fremstillet af 100 % genanvendt polyester, hvilket understreger Liverpools og Nikes fokus på en bæredygtig fremtid.

Artiklen indeholder affililiate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.