Fodboldstøvler til brede fødder

Fodboldstøvler til brede fødder

Der er forskel på fødder – og selvfølgelig også børnefødder. Det kan derfor være en udfordring at købe fodboldstøvler til børn, da der modellerne og mærkerne imellem er ret stor forskel på pasformen. I denne artikel dykker vi ned i nogle anbefalinger til, hvilke fodboldstøvler der egner sig godt til børn (eller voksne) med brede fødder. Hvis du har brug for mere specifikke råd i forhold til, hvilken størrelse du skal gå efter hos henholdsvis Nike, adidas og Puma, så tjek vores store størrelsesguide for fodboldstøvler til børn ud.

De bedste fodboldstøvler til brede fødder

Hvis du eller dit barn har brede fødder og I leder efter nye fodboldstøvler, er der flere ting at overveje. Først og fremmest er det vigtigt at finde støvler, der tilbyder tilstrækkelig plads til dine fødder og samtidig giver den nødvendige støtte og komfort under spillet. Og da der er ret stor forskel på bredden og pasformen mærkerne imellem, kan det være lidt af en jungle at finde de rigtige støvler. Generelt er det vores erfaring, at fodboldstøvler fra Puma generelt er lidt bredere end støvler fra fx Nike eller adidas. Der er dog også forskel på modellerne fra de enkelte brands. Ofte anbefales følgende modeller til børn med brede fødder:

Nike Tiempo Legend

Nike Tiempo Legend-serien er kendetegnet ved en rummelig pasform og god komfort. Især fronten af støvlen er bredere i Tiempo-støvlerne, hvilket gør dem velegnede til brede fødder.

Puma Future

Som nævnt er det vores erfaring, at fodboldstøvler til børn fra Puma ofte er bredere i pasformen. Det gælder især for Puma Future-modellerne, der har en god pasform til brede fødder. Puma-Ultra er også et godt valg til brede fødder.

Adidas Copa Mundial

En sand klassiker fra adidas som er kendt for sin komfortable og brede tåkasse, som egner sig specielt godt til børn og voksne med brede fødder. Adidas Copa Mundial er i ægte læder, så vær opmærksom på, at støvlerne giver sig mere, end en fodboldstøvle i syntetisk materiale.

New Balance Tekela

Vores sidste anbefaling til fodboldstøvler til brede fødder er Tekela-modellen fra New Balance. Denne støvle er kendt for sin brede og fleksible pasform, som gør den særligt egnet til børn og voksne med en bredere fod.

Artiklen indeholder affililate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.