Fodboldstøvler med sok til børn

Fodboldstøvler med sok 2024

Fodboldstøvler med sok og derved uden snørebånd har for længst vundet stort indpas på markedet for både børn og voksne. Men hvad er fordelene (og eventuelle ulemper) ved at vælge fodboldstøvler med sok til børn, og hvilke modeller er de fedeste på markedet i 2024? Det giver vi svar på nedenfor.

Fordele ved fodboldstøvler med sok

  • Er meget nemme at få på for børn, der ikke selv kan binde snørebånd
  • Er bløde og behagelige (hvis de vel at mærke købes i den rette størrelse)
  • Sokken giver ekstra støtte til anklen
  • Støvlen føles nærmest som en forlængelse af benet, hvis pasformen er rigtig

Ulemper ved fodboldstøvler med sok til børn

  • Hvis støvlen med sok er lidt for stor, vil det i nogle tilfælde føles som om, støvlen er ved at ryge af
  • Fodboldstøvler med sok er ofte lidt dyrere end fodboldstøvler uden sok

Nike fodboldstøvler med sok

Nike var de første til at lancere en fodboldstøvle med sok tilbage i 2014. I dag laver det amerikanske superbrand fodboldstøvler med sok i alle deres modeller og kollektioner, så der er nok at vælge imellem, hvis du er på jagt efter et par fodboldstøvler med sok til dit barn. Her er 3 er vores favoritter fra Nike:

adidas fodboldstøvler med sok

Det tyske sportsbrand adidas kom lige i hælene på Nike i lanceringen af fodboldstøvler med sok. I dag finder man adidas’ bud på en fodboldstøvle med sok i Predator-modellerne og F50. Her er vores 3 favoritter fra adidas netop nu:

Puma fodboldstøvler med sok

Puma var ikke ligeså hurtigt ude som adidas og Nike i forhold til lanceringen af fodboldstøvler med sok, men man må sige, at de er kommet efter det. I dag er der sokker i alle deres Puma Future og Puma Ultra modeller.

Artiklen indeholder affililiate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.