Mbappé fodboldstøvler til børn

Nike Mercurial Air Zoom

En af verdens største

Der er ingen tvivl om, at Kylian Mbappé er en af de største fodboldstjerner i verden. Den franske landsholdsspiller, som til dagligt spiller i storklubben Paris Saint-Germain er hyper populær blandt fodboldfans verden over, og fodboldtrøjerne med stjernespillerens navn trykt på ryggen er der altid rift om. Men hvad med at spille i de samme fodboldstøvler som Mbappé? Læs med nedenfor, hvis du har en lille Mbappé-fan derhjemme.

Mbappé og Nike Zoom Mercurial

Den franske superstjerne har i flere år samarbejdet med Nike. Mbappés foretrukne Nike-model er den super fede Nike Zoom Mercurial Superfly, som fås i mange designs og modeller. Her er tre af vores favoritter:

Hvor kan jeg købe Mbappé fodboldstøvler til børn?

Hos Unisport kan du finde et bredt udvalg af Nike Air Zoom Mercurial i mange størrelser – Mbappés foretrukne fodboldstøvle. Der er både modeller fra tidligere kollektioner, som ofte fås på tilbud, samt de nyeste sæsonkollektioner. Hos Unisport er det desuden muligt at få personaliseret støvlerne med eget navn eller et flag. Se vores guide her.


Kylian Mbappé’s baggrund

Kylian Mbappé er en fransk professionel fodboldspiller, der anses for at være en af verdens bedste angribere. Han blev født den 20. december 1998 i Bondy, Frankrig. Mbappé har opnået stor succes både på klubniveau og på landsholdet. Siden han i 2016 debuterede for den franske storklub Paris Saint-Germain har han cementeret sin position som en af klubbens bedste spillere nogensinde. Han har indtil videre vundet det franske mesterskab (Ligue 1) med PSG 5 gange, og er allerede den spiller i klubbens historie, der har scoret flest mål.

I 2018 var Mbappé med til at vinde verdensmesterskabet med det franske landshold. Han spillede en vigtig rolle i Frankrigs sejt og blev kåret til turneringens unge spiller.

Mbappé er i dag 25 år og spiller fortsat i franske Paris Saint-Germain, som også ofte spiller med i toppen af Champions League.

Artiklen indeholder affililiate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.