De fedeste julegaver til fodboldglade børn

Når julen nærmer sig, går jagten ind på de fedeste julegaver til børn. Hvis du også har et barn, der elsker fodbold, kan du måske finde inspiration til årets julegave 2024 i vores store julegaveguide til fodboldglade børn nedenfor. Vi har samlet alle vores favoritter inden for målmandshandsker, fodboldstøvler, fodbolde, gadgets til fodboldtræning og meget mere, så der er masser af inspiration til julehandlen 2024.

De fedeste målmandshandsker

Uanset om dit barn står på mål til træning og kampe eller spiller i marken, kan vi næsten garantere, at et par fede, nye målmandshandsker vil være årets hit under træet. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge, så tjek vores størrelsesguide for målmandshandsker til børn. De findes i et hav af modeller og prisklasser – her er tre gode bud:

En ny fed fodbold

Det kan godt være, den er lidt svær at pakke flot ind, men en ny fodbold er et garanteret gavehit til fodboldglade drenge og piger. Her er tre af vores favoritter, men du kan finde mange flere fede fodbolde under kategorien Fodbolde.

Rebounder – timevis af fodboldsjov og træning i haven

Til trods for, at vejret ikke ligefrem indbyder til leg i haven lige nu, vil en rebounder med garanti skabe stor glæde hos dit fodboldglade barn og være en fantastisk motivation til at komme ud og lege med bolden i haven hele året rundt. Med en rebounder kan man træne nedtagninger, skud på mål, afleveringer, præcision og meget mere – og den største fordel er, at man kan træne både alene eller sammen med andre.

Der findes et hav af reboundere på markedet, men disse tre er et rigtig godt bud på årets julegave 2023:

Blazepods – den ultimative agilitytræning

Okay, indrømmet – det her er en af de dyrere julegaver til børn, men med et sæt Blazepods er du sikret timevis af alsidig leg og fysisk udfoldelse for hele familien. Du er med stor sandsynlighed stødt på de såkaldte Blazepods på de sociale medier. Blazepods består af en række små, bærbare enheder med lysdioder og sensorer, der via en app kan indstilles til at udsende forskellige lys- og lydsignaler. De er udviklet som et træningsredskab, der kan bruges til at forbedre styrke, reaktionstid, koordination og kondition. Blazepods kan både anvendes til individuel træning og sammen med andre. Hos os har hele familien gavn af vores Blazepods og de kan varmt anbefales. I artiklen om Blazepods dykker vi mere ned i anvendelsesmulighederne.

Spillertrøje fra favoritholdet

Hvis dit barn elsker fodbold, vil det med garanti vække enorm glæde at finde trøjen fra favoritholdet under træet. Trøjerne varierer i pris alt efter klub, tid på året og popularitet, men som en god tommelfingerregel køber vi altid fodboldtrøjer lidt for store, så barnet kan vokse ind i dem og bruge dem lidt mere end en enkelt sæson. Hvis dit barn har en favoritspiller, kan du overveje at få spillerens navn trykt bag på trøjen. Er du i tvivl om, hvordan du gør det, er der hjælp at hente i artiklen her.

Fodboldmål til haven

Det giver sig selv, at fodboldmål i haven er et sikkert hit for små fodboldspillere. Der er lagt op til timevis af fysisk udfoldelse, træning og leg. Afhængig af, hvor meget plads I har i haven, kan I vælge at købe to mål til en bane eller et enkelt til skudtræning, målmandstræning osv. Hvis I som os kun har plads til et enkelt mål, kan det med fordel kombineres med en rebounder.

Der findes mange størrelser og prisklasser på markedet, men her er tre af vores favoritter:

De fedeste, nye fodboldstøvler

Sidste ønske på vores liste til de små fodboldspillere måtte naturligvis være et par fede, nye fodboldstøvler. Det er svært at vælge tre favoritter ud, da der virkelig er mange seje støvler på markedet, men hvis vi alligevel skal, vil disse tre med garanti udløse et jubelskrig hos de fleste fodboldglade unger:

Artiklen indeholder affililiate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.

Vi håber, at artiklen har givet inspiration til at finde de rigtige julegaver til fodboldglade børn i 2024. Hvis der skal indendørs fodboldstøvler under træet i 2024, kan du finde inspiration i vores guide til de bedste indendørssko til børn.