Blazepods til reaktions- og fodboldtræning

Blazepods til fodboldtræning

Fodboldtræning og sjov med Blazepods

Hvis du eller dine børn ikke allerede har prøvet træning og leg med Blazepods, er I gået glip af noget! De små lysdioder har et hav af anvendelsesmuligheder for folk i alle aldre og inden for alle sportsgrene – heriblandt naturligvis også fodbold. I artiklen her dykker vi ned i, hvad Blazepods er, hvordan man kan træne med Blazepods, og hvor du kan købe dem.

De mest populære Blazepod-produkter

Hvad er Blazepods?

Blazepods består af en række små, bærbare enheder med lysdioder og sensorer, der via en app kan indstilles til at udsende forskellige lys- og lydsignaler. De er udviklet som et træningsredskab, der kan bruges til at forbedre styrke, reaktionstid, koordination og kondition. Blazepods kan både anvendes til individuel træning og sammen med andre.

Brugervenlig app

Når du køber Blazepods, får du samtidig adgang til Blazepod-appen. Den er yderst brugervenlig og giver dig blandt andet:

  • En lang række forprogrammerede øvelser
  • Mulighed for at sammensætte dine egne øvelser
  • Overblik over dine præstationer i tidligere øvelser

I appen finder du en lang række forprogrammerede træningsøvelser, som fx kan bestå i at skulle ramme en bestemt lysfarve så hurtigt som muligt. Er man alene konkurrerer man mod sin egen tid, og træner man sammen med andre, kan man konkurrere på tid mod hinanden. Den ene bruger skal i dette eksempel så ramme de røde lys og den anden bruger skal gå efter de blå. Dette er blot ét eksempel på en øvelse, der kan laves med Blazepods.

Udover de forprogrammerede øvelser i appen er det også muligt at programmere sine egne øvelser ud fra træningsform og mål, så der er rig mulighed for at blive udfordret der, hvor man er.

Hvad kan Blazepods bruges til?

Blazepods har en lang række anvendelsesmuligheder inden for fitness og forskellige sportsgrene, der kræver hurtige fødder som fx fodbold, tennis, basketball og håndbold. Derudover er Blazepods også et fantastisk legeredskab for børn, som i legen udfolder sig fysisk og styrker deres reaktionstid og kropskoordination.

Blazepods til fodboldtræning

Et af de helt store anvendelsespotentialer for Blazepods er fodboldtræning. Flere af verdens største klubber såsom Bayern München, Chelsea og Liverpool bruger Blazepods i deres træning – og med god grund. Blazepods kan være med til at forbedre spillernes reaktionstid, beslutninger, agility og generelt fodarbejde. I videoen her vises eksempler på, hvordan Blazepods kan anvendes i fodboldtræningen.

Kan Blazepods bruges udenfor?

En af de helt store fordele ved Blazepods er, at de er meget robuste og holdbare. De kan nemt anvendes udendørs, kan tåle at blive våde og er generelt af rigtig høj kvalitet. De er lette at lade op og kan tåle at blive tabt ved uheld.

Hvor kan jeg købe Blazepods til den bedste pris?

Indrømmet, Blazepods er temmelig pebrede, men vi mener virkelig, de er pengene værd. Hele familien kan få gavn af dem, de kan bruges i fodboldklubben, basketklubben, tennisklubben osv. Flere og flere danske forhandlere sælger nu Blazepods, og priserne ændrer sig løbende, men vi kan anbefale at besøge Den Intelligente Krop, hvis du vil have fingre i dit eget sæt Blazepods. Der findes forskelligt tilbehør til Blazepods, hvis du fx vil montere dine pods på væggen. Vi vil især anbefale, at du tilkøber de blå pod bases til dine blazepods, da de forbedrer synligheden og trykområdet væsentligt.

Blazepods til agilitytræning for fodboldspillere

Blazepods er geniale, når børn skal træne agility, da gamification elementet virkelig er noget, der fanger de fleste børn. Og når træningen føles som en leg, er det meget nemmere at få børnene med og få dem til at give sig fuldt ud. I artiklen her dykker vi mere ned i, hvordan Blazepods kan bruges til agilitytræning.

Artiklen indeholder affililiate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.