Erling Haaland fodboldstøvler til børn

Haaland fodboldstøvler

Norsk angriber i verdensklasse

Norske Erling Haaland har for længst slået sit navn fast på verdensplan og er i dag en af verdens mest scorende angribere. Haaland spiller til dagligt i den engelske storklub Manchester City, hvor han har spillet siden 2022 og været topscorer lige siden. Hvis dit barn drømmer om at blive den næste Haaland eller bare er stor fan af den norske angriber, kan du læse nedenfor hvordan du får fingre i de samme støvler, som Haaland.

Erling Haaland og Nike Phantom GX

Den norske superstjerne har i flere år samarbejdet med Nike. Haalands foretrukne Nike-model er Nike Phantom GX, som fås i mange designs og modeller.Her er tre af vores favoritter:

Hvor kan jeg købe Haaland fodboldstøvler til børn?

Hos Unisport kan du finde et bredt udvalg af Nike Phantom GX fodboldstøvler til børn. Der er både modeller fra tidligere kollektioner, som ofte fås på tilbud, samt de nyeste sæsonkollektioner. Hos Unisport er det desuden muligt at få personaliseret støvlerne med eget navn eller et flag. Se vores guide her.

Erling Haalands baggrund

Erling Braut Haaland er født den 21. juli 2000 i Leeds i England af norske forældre. Hans far spillede på daværende tidspunkt for Leeds United, som var i Premier League. Da Erling Haaland var 3 år gammel, flyttede familien tilbage til Norge til den lille by Bryne. I sine ungdomsår spillede Haaland for henholdsvis Bryne og Molde, men som 18-årig flyttede den talentfulde norske angriber til østriste Red Bull Salzburg. Her beviste han sit talent og sin målnæse ved at score hele 28 mål i 22 kampe. Efter den succesfulde sæson i østrisk fodbold flyttede Erling Haaland i 2019 til den tyske storklub Borrusia Dortmund, hvor han fortsatte målfesten. I sin første sæson for den tyske klub scorede Erling Haaland hele 44 mål i 40 kampe.

Erling Haalands skifte til Manchester City

I maj 2022 blev det offentliggjort, at Erling Haaland skulle spille for den engelske storklub Manchester City. Hans målnæse er ikke til at tage fejl af. Den 25. november 2023 blev han den spiller, der hurtigst formåede at score 50 mål i en Premier League-sæson. Det formåede han på bare 48 kampe, hvormed han slog den tidligere rekord på 50 mål i 65 kampe (Andy Cole).

Haalands internationale karriere

Haaland er født i England, og kunne derfor teoretisk set spille på det engelske landshold. Han har dog hele tiden gjort det klart, at han kun ønsker at spille for det norske landshold. For Haaland-fans verden over er det lidt en skam, idet Norge kun sjældent kvalificerer sig til slutrunderne, og vi derfor sjældent har glæde af at se Haaland trylle til de internationale fodboldfester. Han er dog ofte at se i Champions League, hvor Manchester City ofte spiller med om det eftertragtede trofæ.

Artiklen indeholder affililiate links. Når du handler via vores samarbejdspartnere på thefootballkit.dk, støtter du os, men der er ingen ekstra udgift for dig.